Magazijn & Logistiek

In het beleid van Vleveka B.V. staat onze ambitie om een zo groot mogelijke toegevoegde waarde te hebben voor al onze klanten en daarmee bij te dragen aan het bereiken van hun strategische doelen, voorop. Vleveka heeft als logistiek dienstverlener een uitgebreide kennis en netwerk van leveranciers opgebouwd en de zgn. ‘Product Compliance’ van onze producten en ‘Social Compliance’ van onze fabrieken behoren tot onze absolute key-focus. Vleveka biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor al haar artikelen. Vleveka is van origine specialist in het verzorgen van Private Label huismerkartikelen, waarbij wij in nauw overleg met onze klanten de artikelen conceptmatig selecteren, inkopen, importeren en opslaan in ons DC te Deurne, maar daarnaast voert Vleveka ook een aantal eigen assortimenten onder onze merken TrendLINE, ClassicLINE en OfficeLINE.

Vleveka is BSCI gecertificeerd en ook de meeste van onze productiepartners voldoen aan dit keurmerk van verantwoord ondernemerschap. Ook bestaat de mogelijkheid voor een groot aantal papier- en houtproducten om deze artikelen te leveren voorzien van een FSC® of PEFC® keurmerk.

Om de kwaliteit van haar dienstverlening ook in de toekomst adequaat te kunnen monitoren en waarborgen is Vleveka in 2019 een traject gestart om een ISO-9001:2015 certificaat te behalen. In haar beleidsverklaring focust Vleveka nadrukkelijk op continue kwaliteitsmonitoring en verbetering.

Vleveka is aangesloten bij het GS1-platvorm. Op verzoek van klanten worden onze artikelen daarin geregistreerd en gepubliceerd.

Vleveka heeft een uitgebreide Electronic Data Interchange (EDI) -inrichting waardoor wij orders ook digitaal kunnen ontvangen, onze leveringen kunnen voorzien van SSCC leverbonnen en de bijbehorende berichten en ook via EDI kunnen factureren.

MAGAZIJN

Vleveka heeft een eigen magazijn met meer dan 9.000 pallet plaatsen verdeeld over meerdere lagen. Ook hebben we plaats voor het verpakken en ompakken van artikelen en voor blokopslag.

 

LOGISTIEK

Bij topdrukte lossen we  2–4 zeecontainers per dag. Tegelijkertijd kunnen we vrachtwagens laden die onze goederen naar onze klanten brengen Gescheiden laadstations voor het laden en lossen maken het ons mogelijk om honderden pallets per dag af te handelen.

 

VERPAKKEN EN OMPAKKEN

Vleveka biedt de mogelijkheid om artikelen te verpakken of om te pakken. Het bouwen van display-pallets, het maken van assortimentsdozen of assortimentsartikelen zoals voor gemengd gekleurd papier, de mogelijkheden zijn legio. Neem contact op om uw specifieke wensen te bespreken!